Zinonos Kitieos street 7081
Mon-Sat 08.00 - 20.00

Ποιοι Είμαστε

Η KRC KIKIS RENT A CAR LTD έχει καταστεί μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης και χρηματοδοτικής μίσθωσης της Κύπρου με μεγάλο στόλο οχημάτων.
Η δέσμευσή μας για την προσωπική εξυπηρέτηση, την ασφάλεια των οχημάτων και τα επιχειρηματικά πρότυπα μας καθιστούν ξεχωριστούς και πάνω από τα βιομηχανικά πρότυπα

Η ιστορία μας

Η εταιρεία “KIKISRENTACARLTD” (KRC) είναι οικογενειακή επιχείρησή και  ιδρύθηκε το 1995, έχοντας ως βάση της, την περιοχή της Λάρνακα. Επιλέξαμε τη Λάρνακα, γιατί στατιστικά κάθε χρόνο υποδέχεται τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών σε σχέση με άλλες περιοχές της Κύπρου. Κατά αυτόν τον τρόπο, τοποθετώντας τα γραφεία μας εκεί, μπορούμε και εξυπηρετούμε όλο και περισσότερους πελάτες κάθε χρόνο.

Στην αρχή, όπως κάθε επιχείρηση, ξεκινήσαμε με λίγα αυτοκίνητα, προσπαθώντας όμως να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Η πρωτοποριακή μας εξυπηρέτηση κι η εμπιστοσύνη που έδειχνε ο κόσμο στην KRC μας έκανε να αυξάνουμε κάθε χρόνο τον αριθμό των αυτοκινήτων, καθώς πλέον οι απαιτήσεις είχαν αλλάξει.

Ενώ λοιπόν ξεκινήσαμε με 6 αυτοκίνητα, αυτή τη στιγμή έχουμε στα γραφεία μας πάνω από 40 κι ο αριθμός αυτόν μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όπως και οι ανάγκες σας!

Customer Service

Αυτοκίνητα

Στην KRC προτεραιότητά μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες του πελάτη μας! Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να έχουμε στη διάθεσή μας αυτοκίνητα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα.

Αν και όταν ξεκινήσαμε σαν εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου, ο αριθμός διαθεσιμότητας οχημάτων ήταν αρκετά μικρός, τα επόμενα χρόνια φροντίσαμε να το αλλάξουμε αυτό. Ωστόσο αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι τόσο η πληθώρα όσο και η ποιότητα των προϊόντων μας!

Επειδή, όπως είπαμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι να ευχαριστήσουμε όλους μας τους πελάτες, αποφασίσαμε να προσθέσουμε στη λίστα μας παντώς τύπου αυτοκίνητα. Πέρα από τα κλασσικά οχήματα που προορίζονται για ένα έως τέσσερα άτομα, διαθέτουμε και minibus, σε περίπτωση που έχετε κανονίσει να επισκεφθείτε το νησί μας με ένα μεγάλο γκρουπ.

Η υπηρεσία αυτή του λεωφορείου περιλαμβάνει και τον οδηγό, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ειδικό δίπλωμα οδήγησης. Εκεί, όμως, που κάνουμε τη διαφορά είναι στην υπηρεσία ενοικίασης λιμουζίνας συμπεριλαμβανομένου και σοφέρ.

Η λιμουζίνα που διαθέτουμε είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη, χωρητικότητας έως και 8 ατόμων! Είναι εξοπλισμένη με minibar για να απολαύσετε τις βόλτες σας μέσα στην πόλη! Αν επιθυμείτε να προστεθεί κάτι στον εξοπλισμό, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε!

Όροι ενοικίασης

Στηντιμή ενοικίασης περιλαμβάνεται:

  • Η ασφάλιση αυτοκινήτου σε περίπτωση μικρής ζημιάς ή κλοπής του του οχήματος ή εξοπλισμού του. Στην τελευταία περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε να καλέσετε την αστυνομία και την εταιρεία μας άμεσα.
  • Παραλαβή/ παράδοση: εάν βρίσκεστε μέσα στα όρια της πόλη ή ακόμα και στο αεροδρόμιο της Λάρνακα σας παραδίδουμε ή παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο δωρεάν!

Στην τιμή ενοικίασης δεν περιλαμβάνονται τα καύσιμα, για τα οποία χρεώνεται ο ενοικιαστής.

Αν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στο όχημα από την τροχαία, υπεύθυνος για την αποπληρωμή του είναι ο ενοικιαστής.

Ωστόσο αν θέλετε να παραλάβετε το όχημα ή να το παραδώσετε σεάλλο σημείο εκτος από την πόλη της Λάρνακα, τότε η χρέωση κυμαίνεται από 25€ έως 70€ ανάλογα της απόστασης από τα γραφεία μας.

Σεπερίπτωση που θέλετε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο κατα την καλοκαιρινή περίοδο,όπου οι ενοικιάσεις βρίσκονται σε αυξημένη ζήτηση, τότε η ενοικίαση πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον από πέντε ημέρες και άνω. Αν όμως θέλετε να το νοικιάσετε για μία ή δύο μέρες, τότε ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Customer service

Στην KRC προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης!Παρότι οι περιοχές που κινούμαστε είναι κατά κύριο λόγο τα αεροδρόμια Λάρνακας και  Πάφου, τα τελευταία χρόνια η βάση μας είναι εκεί όπου βρίσκεται ο πελάτης.

Για το λόγο αυτό μπορείτε να μας καλέσετε και να μας πείτε το χώρο και το χρόνο που επιθυμείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για ό, τι χρειαστείτε.

Θα σας βοηθήσουμε όχι μόνο να παραλάβετε τις αποσκευές σας αλλά και να τις τακτοποιήσετε προσεκτικά στο όχημα. Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όποια απορία έχετε σχετικά με το οδικό δίκτυο της Κύπρου αλλά και να σας δείξουμε την καλύτερη διαδρομή. Επειδή ο Κώδικας Οδικής Συμπεριφοράς πιθανόν να είναι διαφορετικός στη χώρα σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμελεπτομερώς.

Αν σας αγχώνει που θα οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο που δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει, κατά την παραλαβή του ο εκάστοτε υπάλληλός μας θα σας δείξει βήμα-βήμα τις λειτουργίες, τα «μυστικά» του αλλά και το τι πρέπει να προσέξετε. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο μαζί με όλα τα αξεσουάρ που επιθυμείτε, τα οποία κατά την παραλαβή του θα είναι έτοιμα, τοποθετημένα και προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Αν και τα γραφεία μας λειτουργούν με συγκεκριμένο ωράριο, εμείς είμαστε κάθε ώρα και στιγμή στη διάθεσή σας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο δέχεται κλήσεις κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο. Όποιο πρόβλημα, λοιπόν, κι αν προκύψει με την ενοικίαση αυτοκινήτου σας ή ακόμα κι αν έχετε απορίες σχετικά με τη λειτουργία του, μη διστάσετε να μας καλέσετε. Ένας εκπρόσωπός μας θα ανταποκριθεί στην κλήση σας και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Ως KRC μπορούμε να σας παρέχουμε κάποιες επιπλέον υπηρεσίες ή εξοπλισμό, οι οποίες παρέχονται με επιπλέον χρεώσεις. Σε αυτές τις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

  • Κατά την ενοικίαση μπορείτε να δηλώσετε έναν επιπλέον οδηγό, ο οποίος αφού πληρεί τις προϋποθέσεις έχει το δικαίωμα οδήγησης του ενοικιαζόμενου οχήματος. Η χρέωση είναι 4€ ανά οδηγό και ανά ημέρα.
  • Έπειτα από δική σας απαίτηση, μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο σύστημα πλοήγησης GPS, για το οποίο η χρέωση έγκειται στα 4€ ανά ημέρα.
  • Αν έχετε παιδιά που η ηλικίας του απαιτεί την χρήση παιδικού καθίσματος, εμείς αναλαμβάνουμε να σας το τοποθετήσουμε στο αυτοκίνητο με επιπλέον χρέωση που ανέρχεται στα 4€ ανά ημέρα.